Oktober 2023

Met trots kunnen we melden dat we onlangs een order geplaats geplaatst voor twee Volvo FH 4×2 Electric trucks bij BAS Truckcenter. Op deze wijze zetten wij weer een stap in het verder verduurzamen van ons wagenpark en het reduceren van onze CO2- en fijnstofuitstoot.

Naast een lagere uitstoot van schadelijke stoffen zijn de e-trucks ook stiller dan vrachtwagens die op diesel rijden. Dit zorgt voor een vermindering van schadelijke stoffen en geluids- en geuroverlast op en rond onze bouwlocaties.

De trucks zullen voornamelijk worden ingezet voor binnenstedelijk transport van de vrijkomende materialen uit onze sloopprojecten in Duitsland. De materialen worden waar mogelijk hergebruikt en gerecycled.

Als familiebedrijf zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid. We hechten daarom veel waarde aan duurzame toekomst door o.a. te investeren in een duurzaam machine- en wagenpark.

Samen met onze partners binnen de Laarakkers Groep Laarakkers gaan we verder op weg naar een nog duurzamere dienstverlening.

De derde elektrische truck van de Laarakkers Groep  wordt naar verwachting in april 2024 geleverd, de 4de volgt ca. juli 2024